Iepazīsties ar Mogo!

17.08.2022

Iepazīsties ar Mogo!

Vēlies iegādāties auto, bet Tev nav brīvu finanšu līdzekļu? Mums ir risinājums – Mogo piedāvā aizdevumus ne tikai negaidītu tēriņu segšanai, bet arī auto iegādei un citām ikdienas vajadzībām. Šajā rakstā iepazīsties ar mūsu sniegtajiem pakalpojumiem un uzzini, kurš no risinājumiem ir Tev piemērotākais. 

Tā kā uz zemes nav divu vienādu cilvēku, nav arī vienādu situāciju, un, kas der vienam, iespējams, var nederēt otram, tāpēc Mogo mērķis vienmēr ir vienoties par abpusēji izdevīgu sadarbību ar ikvienu klientu, sniedzot vispusīgu informāciju par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem un vajadzības gadījumā piedāvājot klientam individuālus aizdevuma risinājumus.

Auto līzings

Vēlies iegādāties auto, bet Tev nav pietiekami lielu uzkrājumu – šis pakalpojums domāts Tev! Auto līzings ir lielisks veids, kā tikt pie sava kārotā auto ar ierobežotiem finanšu līdzekļiem. Daudzi uzskata, ka šis pakalpojums paredzēts tikai jaunu automašīnu iegādei. Patiesībā līzinga pakalpojumu var izmanto arī, lai iegādātos lietotu auto vai citu transportlīdzekļi (laivas, motocikla un pat traktora). Vienīgais, kas Tev ir nepieciešams, ir pirmā iemaksa 10 % apmērā no izvēlētā spēkrata vērtības. Noformējot līzingu, transportlīdzeklis kalpo kā aizdevuma nodrošinājums, kas aizdevuma atmaksas perioda beigās pāriet Tavā īpašumā. 

  • Aizdevuma summa līdz 15 000 €
  • Līguma termiņš līdz 84 mēnešiem
  • Finansējums līdz 90 % no auto vērtības

Aizdevums pret auto

Dzīve ir nebeidzamu pārsteigumu pilna, un var gadīties, ka pēkšņi nepieciešami brīvi naudas līdzekļi, ikdienas tēriņu segšanai vai cita lielāka pirkuma veikšanai. Šādā situācijā palīdzēt var Tavs auto. Kā? Atceries, ka auto nav tikai pārvietošanās līdzeklis, tas ir ieguldījums, kas vajadzības gadījumā var kalpot kā aizdevuma ķīla. Aizdevums pret auto ķīlu ir ilgtermiņa aizdevums brīdī, kad steidzami nepieciešams saņemt finansiālo atbalstu. Šis pakalpojums sniedz iespēju saņemt līdz naudas līdzekļus tieši bankas kontā, nezaudējot auto, proti, turpinot to lietot ikdienas vajadzībām. Vienkāršāk sakot, mēs kā aizdevējs uz laiku atpērkam auto un nododam to atpakaļ lietošanā, tās īpašniekam ar izpirkuma tiesībām. 

  • Aizdevuma summa līdz 15 000 €
  • Līguma termiņš līdz 84 mēnešiem
  • Finansējums līdz 100 % no auto vērtības

Auto noma ar izpirkumu

Sadarbībā ar mūsu draudzīgo partneri RENTI piedāvājam arī auto ilgtermiņa nomas pakalpojumu ar izpirkuma tiesībām. Auto noma ilgtermiņā lielisks risinājums situācijā, ja nepieciešama automašīna ikdienas lietošanai, bet nezini, cik ilgi izvēlētais auto būs vajadzīgs nākotnē. Izvēloties auto nomas pakalpojumu pēc līguma termiņa beigām, Tu vari izvēlēties kādu no trim opcijām: nomainīt auto, izpirkt auto par atlikušo vērtību vai atgriezt auto, pārtraucot visas finanšu saistības. 

  • Auto vērtība līdz 8000 €
  • Līguma termiņš līdz 60 mēnešiem

Papildu informācija par Mogo sniegtajiem pakalpojumiem

Kādi ir aizdevuma nosacījumi?

Ikviens Latvijas pilsonis un persona ar beztermiņa uzturēšanās atļauju Latvijas Republikā, kas sasniedzis pilngadību, var pieteikties mūsu sniegtajiem pakalpojumiem. 

Cik ilgs laiks nepieciešams finansējuma saņemšanai?

Pietiekties finansējumam var no jebkuras vietas Latvijā un naudas līdzekļus vai aizdevumu auto iegādēi iespējams saņemt 15 minūšu laikā.

Kā ar KASKO apdrošināšanu?

Pretēji citiem aizdevējiem, pie Mogo KASKO apdrošināšanas noformēšana ir Tava brīva izvēle. Izņemot gadījumus, ja plāno ar auto ceļot ārpus Šengenas zonas valstīm, izmantot transportlīdzekli kā mācību auto vai taksometra pakalpojumiem. 

Nezini, kurš no Mogo sniegtajiem pakalpojumiem ir piemērotākā izvēlē Tev? Droši sazinies ar mūsu klientu centra apkalpošanas speciālistiem, un mēs palīdzēsim atrast piemērotāko risinājumu! 

Meklē mūsu kontaktus šeit: https://www.mogo.lv/kontakti

Saistītie raksti

Saskaņotais paziņojums: viss, kas Tev jāzina

12.04.2024

Ceļvedis, kā uzbūvēt savu māju soli pa solim

12.04.2024

Kur nodot vecās riepas?

21.03.2024