Ilgtermiņa auto noma – kā tas darbojas

29.11.2022

Ilgtermiņa auto noma – kā tas darbojas

Kā rīkoties situācijā, kad steidzami nepieciešams auto ilgtermiņa lietošanai, bet trūkst līdzekļu auto iegādei? Izvēlies pakalpojumu – auto noma ilgtermiņā un sēdies pie stūres tai pašā dienā!

Kas ir auto ilgtermiņa noma?

Auto noma ilgtermiņā ir īpašs pakalpojums, kas radīts cilvēkiem, kam nepieciešams auto ikdienas vajadzībām, bet viņi dažādu iemeslu dēļ nevar iegādāties auto savā īpašumā vai nevēlas izmanto parastās līzinga iespējas. Tādēļ Mogo sadarbībā ar auto tirdzniecības un nomas partneri RENTI piedāvā ilgtermiņa nomas pakalpojumus.

Kā auto ilgtermiņa noma atšķiras no parastas auto nomas?

Parasti izdzirdot vārdu salikumu auto noma, vairums cilvēku iztēlojas dažu dienu auto īri atvaļinājuma braucienam vai gadījumus, kad ģimenes auto atrodas servisā, bet ikdienas vajadzību nodrošināšanai joprojām nepieciešams auto, ar ko pārvietoties. Un, lai gan īstermiņa auto noma ir ļoti populāra un sniedz vairums iespēju piedzīvojumu meklētājiem, atpūtniekiem, kā arī spēj glābt brīdī, kad tas tiešām nepieciešams, tas ir diezgan dārgs un ilgtermiņā neizdevīgs risinājums. Taču pēdējā laikā arvien populārāks kļūst auto ilgtermiņa nomas pakalpojums – iespēja ātri un ērti par salīdzinoši zemām izmaksām iegūt auto ikdienas vajadzībām, nemaksājot nedz pirmo iemaksu, nedz līguma noslēgšanas un apkalpošanas komisijas maksu. Noma pieejama arī klientiem, kuriem jau ir kredītsaistības banku vai nebanku sektorā. Turklāt to visu iespējams izdarīt, neizejot no mājām.

Noslēdzot ilgtermiņa auto nomas līgumu, klients var izvēlēties un savā rīcībā iegūst kādu no mūsu sadarbības partneru piedāvājumā esošajiem auto, ko izmantot savām ikdienas vajadzībām. Līguma perioda beigās klientam ir iespēja izvēlēties vienu no trim rīcības variantiem – atgriezt auto un pārtraukt visas finanšu saistības, nomainīt auto pret citu vai iegūt auto savā īpašumā, samaksājot visu atlikušo transportlīdzekļa vērtību. 

Papildu informācija par ilgtermiņa auto nomu sadarbībā ar RENTI  

Ja Tev ieinteresēja mūsu sadarbības partneru sniegtais pakalpojums auto noma ilgtermiņā un vēlies uzzināt vairāk, Tev varētu saistošas varētu būt arī atbildes uz šiem jautājumiem. 

Kāds ir auto nomas līguma termiņš? 

Ilgtermiņa auto nomas līguma minimālais termiņš ir 18 mēneši, bet maksimālais – 60 mēneši.

Kādi dokumenti nepieciešami auto nomas līguma noformēšanai? 

Pieteikuma noformēšanai nav nepieciešami nekādi papildu dokumenti par ienākumiem un saistībām. Nomas līguma noformēšanai nepieciešama tikai pase vai ID karte.

Vai pastāv nomas automašīnas vērtības ierobežojumi? 

Jā, pastāv ierobežojumi. Ilgtermiņa auto nomas līgumu iespējams noformēt automašīnai, kuras vērtība ir vismaz 1500 € un nav lielāka par 8000 €.

Vai auto ilgtermiņa nomai var pieteikties jebkurš?  

Ilgtermiņā auto nomas pakalpojumam var pietiekties jebkura pilngadīga persona, kas ir Latvijas Republikas pilsonis vai kam izsniegta beztermiņa uzturēšanās atļaujai Latvijā.

Cik maksā auto noma? 

Maksājuma mēneša summa katram klientam tiek piemērota individuāli balstoties uz automašīnas vērtību un nomas periodu.

Vairāk par ilgtermiņa auto nomas iespējām un piedāvājumā esošajiem auto, iepazīsties mūsu draudzīgā partnera Renti mājaslapā.