Īpašs piedāvājums esošajiem klientiem – papildu aizdevums!

20.03.2024

Īpašs piedāvājums esošajiem klientiem – papildu aizdevums!

Tavas ieceres realizēšanai nepieciešams vairāk līdzekļu nekā plānots? Pēkšņi radusies vajadzība pēc papildu līdzekļiem auto remontam, sadzīves tehnikas iegādei, ārstniecības pakalpojumu vai citu izdevumu segšanai, bet Tu nevēlies noformēt jaunu aizdevumu? Tagad Mogo saviem esošajiem klientiem nepieciešamības gadījumā piedāvā saņemt papildu finansiālo palīdzību.  

Papildu aizdevums ir jauns serviss, kas pieejams jau mūsu esošajiem klientiem. Tā ir iespēja saņemt papildu finanšu līdzekļus savām esošajām saistībām. Mēs labi saprotam, ka dzīve ir negaidītu notikumu un pavērsienu pilna, un jauna aizdevuma noformēšana ir solis, ko vairums patērētāju sper nelabprāt. Kurš gan vēlas atcerēties par vēl vienu ikmēneša maksājumu, uzņemties jaunas saistības un iedziļināties citos aizdevuma nosacījumi. Daudz vieglāk, ērtāk un efektīvāk papildu aizdevumu ir noformēt jau pie sava esošā aizdevēja. Tas ļauj ietaupīt laiku abām pusēm un vienkāršot Tavu aizņemšanās pieredzi. Sniedzot saviem esošajiem klientiem piekļuvi papildu kredītam, mēs nodrošinām iespēju apmierināt mūsu klientu mainīgās finanšu vajadzības, balstoties uz jau iepriekš nodibinātām attiecībām. 

Tāpēc tagad mūsu esošajiem klientiem ir iespēja noformēt papildu aizdevumu no 500 līdz 12000 EUR.  Izvēlētā aizdevuma summa tiks pieskaitīta jau esošajām saistībām un iekļauta tekošajā aizdevuma atmaksas rēķinā. Turklāt izvēloties šo pakalpojumu Tev būs iespēja mainīt visa aizdevuma atmaksas termiņu. Nauda gluži tā pat kā iepriekš tiks ieskaitīta Tavā kontā vien dažu minūšu laikā. 

Vairāk par papildu aizdevuma noformēšanu vari uzzināt mūsu mājaslapas sadaļā “Privātpersonām patēriņam” vai konsultējoties ar mūsu draudzīgajiem klientu apkalpošanas speciālistiem.