Jauns Mogo serviss - kredīts remontam

16.02.2024

Jauns Mogo serviss - kredīts remontam

Mums katram ir sava vīzija par ideālo mājokli – vietu, kur rast komfortu un mieru pēc garas darba dienas, audzināt bērnus un vienkārši justies labi. Neatkarīgi no tā, vai plāno veikt kosmētisko remontu vai ievērojamu mājokļa pārbūvi, remonts ir liels notikums, kas prasa laiku, darbu un līdzekļus.   

Ja remonta veikšanai laiku un darba rokas ir iespējams atrast salīdzinoši viegli, tad nereti viens no lielākajiem jautājumiem, ko sev uzdod ikviens, kas apņēmies uzsākt remontu ir Kā par to visu samaksāt?   

Mājokļa remonts var būt ilgs un bieži vien arī ļoti dārgs pasākums. Materiālu cenas, meistaru algas, projekta saskaņošana un citas ar remontu saistītās izmaksas ātri vien no dažiem simtiem eiro var sasniegt pāris vai pat desmit tūkstošus eiro. Ja plāno ieklāt jaunu grīdas segumu, nokrāsot griestus un sienas vai nomainīt vecās tapetes, remontam nepieciešamā summa var būt neliela un viegli aprēķināma, kurpretim, ja plāno pārbūvēt sienas, renovēt virtuvi vai vannas istabu, jārēķinās ar krietni lielākām izmaksām. Uzkrāšana plānoto remontdarbu veikšanai, protams, ir ideālākais risinājums šajā situācijā, tomēr ne visi no mums ir gatavi gadiem ilgi krāt naudu vai remontēt mājas pa drusciņai. Zinām, ka investēt mājokļa remontā bez uzkrājumiem un brīviem naudas līdzekļiem var šķist ļoti izaicinoši, tomēr, rūpīgi izplānojot nepieciešamos ieguldījumus, remonta ieceres iespējams sākt iespējami drīz.  

Lai izvairītos no finansiālām problēmām un ilgstošas dzīves būvlaukumā, ir svarīgi laikus domāt par remonta plānu, tostarp remonta finansēšanas iespējām. Par laimi, tagad kopā ar Mogo – Tu savu sapni par skaistām mājām vari īstenot jau tagad!   

Mogo Remonta kredīts ir finanšu risinājums, kas sniedz iespēju aizņemties remontam nepieciešamos līdzekļus, lai veiktu dzīvokļa vai mājas kosmētisko vai kapitālo remontu. Neļauj budžeta ierobežojumiem sevi atturēt no sapņu māju radīšanas, kas sniegs Tev prieku un komfortu ikdienu. Izpēti iespēju saņemt Mogo remonta kredītu un sāc savu remonta ceļojumu jau šodien.   

Noformē remonta kredītu no 500 līdz 12 000 eiro uz termiņu līdz 84 mēnešiem. Vairāk par piedāvājumu uzzini, aizpildot pieteikumu mūsu mājaslapā vai sazinoties ar mūsu draudzīgajiem klientu apkalpošanas speciālistiem.   

Atceries – mājokļa remonts nav tikai fiziskas pārmaiņas tas ir jaunas dzīves sākums.