Jaunums – Auto kredīts!

27.02.2024

Jaunums – Auto kredīts!

tad esi nolēmis iegādāties auto, bet nepietiek līdzekļu pirmajai iemaksai? Tagad kopā ar Mogo pirmā iemaksa auto iegādei vairs nav nepieciešama. Iepazīsties ar mūsu jaunāko aizdevuma piedāvājumu Auto kredīts jaunas vai lietotas automašīnas iegādei!  

Auto kredīts ir piemērots finanšu risinājums, ja iegādājoties auto nevēlies veikt 10% pircēja līdzmaksājumu jeb pirmo iemaksu. Tā ir iespēja noformēt aizdevumu un doties auto meklējumos ar naudu kontā, padarot auto kredītu par īpaši piemērotu risinājumu gadījumos, ja vēlies automašīnu iegādāties ārzemēs, plāno iegādāties auto no privātpersonas vai meklē piemērotāko transportlīdzekli savām vajadzībām auto plačos. Vienīgais aizdevuma nosacījums ir tas, ka automašīna jāiegādājas un jāreģistrē CSDD 60 dienu laikā no kredīta saņemšanas dienas.  

Galvenās auto kredīta priekšrocības: 

  • tas ir ērti un viegli noformējams aizdevums; 

  • Iegādātais transportlīdzeklis tiek reģistrēts uz pircēja vārda; 

  • KASKO apdrošināšanas iegāde ir brīvprātīga izvēle; 

  • nav nepieciešama pirmā iemaksa. 

Mogo auto kredīta nosacījumi 

Sadarbībā ar Mogo iespējams noformēt auto kredītu jauna vai lietota auto iegādei līdz 12 000 EUR uz termiņu līdz 7 gadiem! Auto kredītu gluži kā citus Mogo pakalpojumu ātri, ērti un droši iespējams noformēt attālināt.  Tev tikai jāizvēlas nepieciešamā kredīta summa, vēlamais atmaksas termiņš un nosūta pieteikums. Mūsu klientu apkalpošanas speciālisti operatīvi izvērtēs Tavu pieteikumu un sniegs atbildi. Pozitīvas atbildes rezultāta, pēc līguma noslēgšanas naudu saņemsi savā kontā 30 minūšu laikā un varēsi doties sava jaunā auto meklējumos.  

Pieteikumu Mogo auto kredīta noformēšanai atradīsi šeit!